Politie

Nieuw licht op oude misdrijven! Alle bij de politie geregistreerde deskundigen, die zeer uiteenlopende expertises vertegenwoordigen worden, door een Avantgarde Media ontwikkelde website, op een doelmatige en eigentijdse manier betrokken bij een Cold Case. De deskundigen krijgen relevante informatie over de moordzaak voorgelegd met het verzoek er met een frisse blik naar te kijken.
Er wordt gezocht naar de zeven W’s: wie, wat, waar, wanneer, waarom, op welke wijze, met welke middelen? De hoop is dat een dergelijk gevarieerd forum nieuwe inzichten geeft om de dader(s) van een misdrijf op te sporen.

GrandBlue Resort & Beachclub
Welcome at the GrandBlue. Een meertalige hotel website met boekingsysteem.
Cadmes ES
As Certified SOLIDWORKS Service Partner, we have many years of experience in implementing effective solutions and a proven track record in understanding business needs.
Bobexperience
Een unieke incentive voor mensen die houden van de ultieme uitdaging.
Traject
De ingenieurs laten zich kenmerken als creatieve experts met lef en een ongelofelijk oog voor detail. Zo ook de website.
Ministerie van Defensie
Een internationaal medisch congres. Deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Een goed werkend registratie- en web-betaalsysteem was dus noodzaak.
Rokin Fontein Fonds
Een prominente en beeldbepalende fontein op het Rokin in de binnenstad van Amsterdam.
Gert van Dijk
Medisch ethische issues belicht door Gert van Dijk.
Mae Phim Holiday
Een overzicht van appartementen en vakantiehuizen in Mae Phim Thailand.