Internet altijd en overal

Solide CMS websites, online applicaties en explanimations
Avantgarde ontwerpt, ontwikkelt en beheert professionele websites gebouwd met Drupal, een wereldwijd gebruikt content management systeem. Het is krachtig, flexibel en zeer stabiel en daarom uitermate geschikt voor het bouwen van dynamische en betrouwbare websites. Uiteraard met een responsive webdesign, dus ook voor optimaal gebruik op tablet en smartphone.
Daarnaast kiezen onze klanten steeds vaker voor handige webbased applicaties. Daardoor zijn bedrijfprocessen 24/7 online beschikbaar en bovendien ook nog eens platform onafhankelijk en ook nog eens overal. Na het inloggen volgt desgewenst extra verificatie per SMS. Vervolgens hebben werknemers, klanten of cursisten slechts toegang tot modules waarvoor ze zijn geautoriseerd. Een paar voorbeelden waar we trots op zijn.
 • Ministerie van Defensie

Online vacatures

Een baan zoeken bij Defensie of Justitie via een vacature zuil op 100 UWV vestigingen door het hele land, mede mogelijk gemaakt door Avantgarde. Naast het ontwerp en de bouw stonden de Avantgardisten garant voor een up-to-date overzicht van openstaande functies bij de krijgsmacht.

 • Politie

MediaRS, eenduidigheid in mediabeleid

Een afgeschermde webbased applicatie voor lokale en nationale overheden, gemeentebesturen, instellingen en bedrijven die vaak contact hebben met de pers.
Het door Avantgarde Media ontwikkelde MediaRS wordt inmiddels onder andere ingezet bij de Politie, Openbaar Ministerie, Ministerie van Financiën, Marechaussee, Gemeente Utrecht en Hilversum, alle Veiligheidsregio's, Brandweer en GDD.

 • Mae Phim Property

Meertalige website

Mae Phim Property is een van de toonaangevende vastgoedbedrijven in Thailand gericht op vakantie- en lange termijn accommodatie. De portefeuille bestaat uit appartementen en villa's tot grootschalige hotel projecten. Avantgarde verzorgt hiervoor alle marktcommunicatie en online activiteiten en dit alles ook nog eens internationaal. Dus van Chinees tot Thais en van Russisch tot Zweeds.

 • GrandBlue

Website met boekingssysteem

GrandBlue Resort & Beachclub is een nieuw hotel aan de oostkust van Thailand. De Avantgardisten geven vorm aan alle marketing activiteiten. Daarnaast ontwierp en beheert Avantgarde de website, immers... een goed werkend boekingssysteem is voor een hotel van levensbelang.

 • Ministerie van Defensie

Website met boekings- en betaalsysteem

Het Ministerie van Defensie organiseerde een internationaal militair medisch congres van 78 aangesloten ICMM lidstaten. Deelnemers uit alle hoeken van de wereld. Een goed werkend registratie- en web-betaalsysteem was dus noodzaak.

Adel Al Hammadi /Medical Services Corps Verenigde Arabische Emiraten.
“Thank you Avantgarde for the easy and comfortable registration, website and payment".
 • Bobexperience

Website

Bobexperience is een een exclusieve bobschool onder begeleiding van Olympiërs en bobslee professionals. Een unieke incentive voor mensen die houden van de ultieme uitdaging.
Avantgardisten verzorgden de website

Teammanager Rintje Ritsma
"Dit moet je echt gedaan hebben!"
 • SIMsara

Website onderhoud nu een lichte zaak

De SIM is een landelijke stichting ter bevordering van Inzicht meditatie. Simsara.nl is het platform voor de activiteiten vanuit de 20 landelijke vipassana centra en enkele in het buitenland. Eenvoudig en snel online publiceren door mensen die juist niet computer-minded willen zijn is de kern van de oplossing. Dat kan alleen met kennis van de mensen en maatwerk techniek.

 • Acteon Thuiszorg

E-learning en Intranet

Het door Avantgarde ontwikkelde Acteon College bestaat uit drie delen; een uitgebreid theoretisch cursusboek, een E-learning (video) omgeving en een online toets. Alle andere benodigde bestanden zijn voor geautoriseerde gebruikers te vinden op het intranet.

 • TRAJECT

Website en portfolio

TRAJECT levert concrete oplossingen voor huisvestingsvraagstukken aan klanten in Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Duurzaamheid, bouwmanagement of onderhoud, TRAJECT ingenieurs laten zich kenmerken als creatieve experts met lef en een ongelofelijk oog voor detail. Aan Avantgarde de uitdaging om dit profiel ook online te blijven ontwikkelen.

 • Politie

Nieuw licht op oude misdrijven!

Alle bij de politie geregistreerde deskundigen, die zeer uiteenlopende expertises vertegenwoordigen, worden door een Avantgarde Media ontwikkelde website op een doelmatige en eigentijdse manier betrokken bij een Cold Case. De deskundigen krijgen relevante informatie over de moordzaak voorgelegd met het verzoek er met een frisse blik naar te kijken. De hoop is dat een dergelijk gevarieerd forum nieuwe inzichten geeft om de dader(s) van een misdrijf op te sporen.
Deze door Avantgarde ontwikkelde website is uiteraard goed beveiligd en dus ook voorzien van een extra SMS verificatie.

 • MediaRS

Een online animatie maakt het verschil!

Voor MediaRS produceerden wij een 'Explanimation', een online animatie voor uitleg en een goed gevoel ineen. Opdracht: visualiseer de werkelijkheid, laat zien hoe de applicatie werkt en oh ja, vergeet de huisstijl niet, kortom... laat MediaRS tot leven komen.
Ook een Explanimation op uw website? Neem gerust contact met ons op, want de Avantgardisten helpen u met alle plezier verder.

Alexander de Ruiter / CEO OBI4WAN
"Wow!"
 • Cadmes

Online customer support tool

Mindblowing tools for CadCam Pro's. Een online customer support tool voor SolidWorks gebruikers.